Airsoft6 transformă în realitate jocurile preferate de strategie militară  

Pasionații de adrenalină au acum la dispoziție o gamă întreagă de produse și servicii pentru a se transforma în militari de week-end și a lua cu asalt terenurile de airsoft din apropierea orașelor. De la pistoale airsoft cu gaz, cu CO2 sau electrice, la mitraliere, puști cu lunetă și shotguns, fiecare iubitor de jocuri de strategie miliată și de mișcare în aer liber va găsi în magazinul online orice are nevoie, pentru un joc dinamic și 100% sigur.

Siguranță și confort la prețuri accesibile

Pentru că din ce în ce mai mulți români sunt pasionați de acest sport, Airsoft6 pune la dispoziția începătorilor o echipă de profesioniști care să le ofere consultanță în alegerea celor mai potrivite replici, dar și un canal de Youtube, unde aceștia pot accesa o serie de tutoriale, prin care să afle cum se pot distra, în perfectă siguranță.

Cei experimentați au la dispoziție servicii de service și îngrijire, dar și accesorizare, putând astfel să evalueze starea replicii, să repare avariile sau să îmbunătățească performanțele replicilor.

Airsoft6 este la dispoziția pasionaților de jocuri cu tentă militară 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, garantând siguranță și confort la cele mai accesibile prețuri.

airsoft6 service

 

Industria Airsoft-ului: o industrie înfloritoare

Industria echipamentului de airsoft este în continuă creștere în România și în întreaga Europă Centrală, urmând trend-ul american din ultimii ani. Peste ocean, vânzările de replici de airsoft, de echipament și accesorii generează peste 170 de milioane de dolari anual, suma medie cheltuită de un singur jucător ajungând la 2,295 de dolari, pe sezon.

airsoft6 replici airsoft ak

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular