Avarie RAJA pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta dimineata, 02 iulie 2016, in jurul orei 08,00, la conducta  de alimentare cu diametrul de 800 mm din municipiul Constanta, de pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona Hidrotehnica, SC RAJA SA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul 11,30 – 15,30. Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii din cartierul Medeea, zona Piata CET si cei de pe strada Caraiman, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Aurel Vlaicu si Soseaua Mangaliei. Constantenii din cartierele Viile Noi, Km 4-5 si Km5 vor avea apa cu presiuni scazute in acest interval.
Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. Avand in vedere complexitatea lucrarilor, dar si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile pe tronsonul avariat.
“Ne cerem scuze fata de  abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentantii SC RAJA SA.
UPDATE: Ca urmare a decopertarii unei portiuni a conductei de alimentare cu diametrul de 800 mm, din municipiul Constanta, de pe bd. Aurel Vlaicu, in zona Hidrotehnica, echipele de lucratori au descoperit ca este necesara inlocuirea unei portiuni din conducta magistrala. Drept urmare, lucrarile vor fi mult mai ample si se estimeaza ca se vor finaliza in jurul orei 17,30. In aceste conditii, abonatii din cartierul Medeea, zona Piata CET si cei de pe strada Caraiman, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Aurel Vlaicu si Soseaua Mangaliei. Constantenii din cartierele Viile Noi, Km 4-5 si Km5 vor avea apa cu presiuni scazute pana la ora 18,30.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular