Ziua Delfinului, sărbătorită mâine la CMSN Constanța

Ziua Delfinului, o sărbătoare de tradiție la Mare Nostrum, va fi sărbătorită anul acesta pe 5 august, de la ora 10:00, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța – co-organizator al evenimentului.

Atelierul de lucru este dedicat instituțiilor din programul Monitorizarea și Conservarea Delfinilor din Marea Neagră (D.S.V.S.A. Constanţa, ACCOBAMS România, CMSN Constanţa, ABADL, ARBDD, ANSVSA Constanța, Garda de Coastă, INCDM Grigore Antipa și Green Balkans, Bulgaria s.a.

Între demonstrațiile de la Delfinariu, copii vor putea participa la diverse jocuri, dedicate tot Zilei Delfinului. Despre ce este vorba, ne spune chiar Angelica Curlișcă.

Atracția principală va fi jocul, de echipă, Treasure Hunt, care înglobează probele: pet bowling, pescuit interactiv, delfinii năzdrăvani, Regele/Regina Mimei, Portalul spre Delfi, toate contra cronometru. Punctajul obținut la fiecare dintre ele se însumează, iar la sfârșitul competiției câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii atractive. Toate aceste jocuri pot fi organizate și individual, astfel încât distracția este asigurată pe tot parcursul zilei.

Pe aleea spre Planetarium, vizitatorii vor putea admira o expoziției foto, cu imaginile cele mai reprezentative din acțiunile Mare Nostrum, derulate pe parcursul ultimilor ani. Obiectivul acestei expoziții foto este de a conștientiza oamenii cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, în special a Mării Negre.

Activitățile încep la ora 10.00. Înscrierile copiilor se fac pe loc.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular