Avarie RAJA în cartierul Coiciu din Constanța

Pentru remedierea unei avarii la conducta de 200 mm de pe strada Poporului, in zona intersectiei cu strada Izvor, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 13 august 2016, in intervalul orar 09,30 – 12,00. Sunt afectati toti consumatorii din cartierul Coiciu. Lucrarile de reperatii constau in inlocuirea unui tronson din conducta avariata, dar si in montarea unei vane.

“Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea situatiei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. “, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE: In jurul orei 12,00, echipele de interventie au reusit remedirea avariei la conducta cu diametrul de 200 mm de pe strada Poporului in zona intersectiei cu strada Izvor. Imediat s-au facut manevrele de vane necesare si s-a reluat furnizarea apei potabile. În jurul orei 13,00, din cauza vechimii, conducta a cedat din nou. In aceasta situatie, pentru remedirea avariei a fost sistata furnizarea apei potabile astazi, 13 august 2016, in intervalul 13,30 – 16,00.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular