Horia Țuțuianu, președintele CJC, a deschis anul școlar în curțile adversarilor politici

Prima vizită a avut loc la unitatea de învățământ din localitatea Culmea, unde au fost împărțite elevilor 137 de ghiozdane cu rechizite. Următoarea oprire a fost făcută în localitatea Poiana, unde președintele Horia Marius Țuțuianu a deschis anul școlar și a înmânat elevilor 59 de ghiozdane. Pe agenda conducerii CJC a fost și localitatea Mihail Kogălniceanu. Oficialii Consiliului Județean Constanța au asistat la festivitățile organizate cu ocazia primei zile de școală. Totodată, președintele CJC a oferit celor 1031 de școlari pachete cu rechizite. Ultima destinație, unde conducerea Consiliului Județean a deschis anul școlar a fost localitatea Siminoc din Murfatlar.  Și aici, președintele Marius Horia Țuțuianu a stat de vorbă cu cadrele didactice și cu elevii, arătându-se mulțumit de grija autorităților și a dascălilor de a pregăti școala.

CIM_9272

“Începutul unui nou an școlar este un moment plin de emoție pentru fiecare dintre noi, fie că suntem părinți, elevi sau dascăli. Tuturor  vă doresc să aveți un an școlar cu rezultate remarcabile. Le mulțumesc dascălilor pentru dedicația pe care o manifestă și vreau să-i asigur că o să-i sprijin pentru a depăși împreună problemele cu care se confruntă. Scopul nostru, al tuturor, cadre didactice și autorități este să obținem performanță școlară în județul Constanța. Cine nu investește în educație, nu investește în viitorul unei națiuni”, a declarat președintele CJC.

Amintim că în această toamnă Consiliul Județean a distribuit aproximativ 34.000 de pachete cu rechizite școlare în cadrul „Programului de susţinere a învăţământului preşcolar şi clasele 0 –VIII din mediul rural al judeţului Constanţa 2013-2017“.

CIM_9185

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular