Spectacol de echitație la Arena Eqcvestria din Constanța

Mâine, 24 septembrie, începând cu orele 11.00, centrul de echitație Arena Eqvestria din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii vă invită la un spectacol dedicat activităților sportive și de divertisment ecvestru.

Se organizează ediția de toamnă a Cupei Arena Eqcvestria, competiție sportivă, la care participă reprezentanți ai propriei școli de echitație, Club Sportiv Ariana, dar și din diverse zone ale țării. Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă veți putea admira și încuraja reprezentații de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke.

Invitați speciali vor fi reprezentanții Jandarmeriei Călare București, care vor oferi un spectacol de gală cu acrobații călare și elemente de dresaj. Locația evenimentului va găzdui, de asemenea și expoziții de pictură și fotografie, expoziții de harnașamente și echipamente de echitație.

Dacă ai până în 18 ani, biletul costă doar 10 lei, în timp ce adulții se pot bucura de spectacol pentru 15 lei. Evenimentul se va derula între orele 11 și 18, în curtea Delfinariului din Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular