RAJA Constanța despre ploile din această noapte

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 46 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 25 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 45l/mp.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 33 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Faleză Nord – strazile Tabla Butii si Tabacarie; Delfinariu – strada Ahile Mihail; Centrala – strazile Cuza Voda, Stefan cel Mare, Ion Voda si b-dul Ferdinand; Palas – strazile Veniamin Costache si Motilor;  Poarta 6 – Strada Frigului; Coiciu – strazile Merisor, Izvor si Steagului; zona Dacia si b-dul 1 Mai.

In orasul Navodari au fost inregistrate 4 reclamatii de pe strazile Midiei, Plopilor si Soseaua Consstantei, toate vizand sistemul de canalizare stradal.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular