Ziua Porților Deschise la SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta isi deschide portile maine, 11 octombrie,    in intervalul orar 8.30-16.30.

Evenimentul se va desfasura in spatiul amenajat la sediul din strada Sulmona nr. 22, in cadrul caruia vor fi prezentate serviciile online cu privire la incasarea impozitelor si taxelor locale, depunerea declaratiilor fiscale si a altor servicii implementate de institutie, respectiv tutorialele cu privire la modalitatea de utilizare a acestora.

La eveniment au fost invitati reprezentantii: Primariei Municipiului Constanta, Primariei comunei Cumpana, Primariei orasului Techirghiol, Primariei orasului Ovidiu, Primariei orasului Eforie Sud, Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Corpului Expertilor Contabili Autorizati din Romania, Agentiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania, Universitatii Ovidius, Camerei Notarilor Publici.

Sunt asteptati, de asemenea, reprezentantii presei locale si centrale si nu in ultimul rand constantenii, beneficiarii serviciilor online dezvoltate de SPIT.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular