Gafă la Primăria Medgidia. Ești putred de bogat? Primești o locuință socială

Un anunț sosit prin intermediul adresei de e-mail de la reprezentanții Primăriei Medgidia ne-a făcut să râdem zgomotos. În același timp însă, nu putem să nu constatăm starea de haos și de amatorism în care se zbate respectiva instituție, din momentul în care frâiele acesteia au fost preluate de primarul ALDE, Valentin Vrabie.

Ce spune comunicatul de ne-a făcut să râdem așa bine? Pe scurt, că indiferent de statutul dumneavoastră social și de vârstă, puteți primi o locuință socială sau, după caz, un teren intravilan în Medgidia. Dacă nu ne credeți, iată comunicatul, în integralitatea lui.

În atenția solicitanților de locuințe sociale și de loturi de teren intravilan pentru construcția de locuințe proprietate personală

Persoanele interesate să intre în posesia unei locuinte sociale sau a unui lot de teren intravilan, indiferent de statutul social sau de vârstă,  pot depune o solicitare scrisă la sediul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat Medgidia, str. Republicii, nr. 36B, începând  de mâine 13.10.2016 până la data de 15.11. 2016.

Cererile depuse în această perioadă vor constitui o bază de date reală cu privire la necesarul de locuințe sociale și de loturi de teren care vor fi puse la dispoziția  cetățenilor  din municipiul Medigidia, precum și elementul fundamental care va sta la baza dezvoltării de proiecte de locuințe noi.

Pentru mai multe informații persoanele interesate se pot adresa

D-nei. Simona Presadă – sef Serviciu Patrimoniu – asistență juridică

D-nei. Domnica  Alexandrina – administrator

D-nei. Bucur Elena  – referent

din cadrul  Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat, sau la tel. 0241/814.085.

După cum spuneam, din dorința de a se face cumva remarcat, primarul Valentin Vrabie anunță medgidienii că, indiferent dacă au milioane de euro în cont sau sunt niște puști de 9-10 anișori, abia intrați pe băncile școlii, pot oricând să scrie o cerere pentru a primi o locuință socială sau un teren.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular