Ce limite de câștig există la pariuri sportive? Vezi limitele maxime la casele de pariuri online

Ce limite de câștig există la pariuri sportive? Vezi limitele maxime la casele de pariuri online!

Joacă la pariuri online și testează limitele fixate de bookmakeri pentru câștigurile maxime. Astea să fie problemele tale: atingerea plafonului maxim și plata unui impozit mare pentru veniturile obținute. Înseamnă că ai câștigat foarte bine!

Majoritatea pariorilor joacă de obicei mize mici, de 5-15 lei. Există însă și o categorie de „high rolleri”, care învârt sume mari. Casele de pariuri online sunt nevoite să își ia măsuri de precauție în cazul lor. Fiecare agenție precizează în regulament care este suma maximă pe care o poate poate câștiga cineva.

Limitele sunt cuprinse în regulament

E verificat că ban la ban trage. Dacă îți permiți să pariezi 10.000 de lei, e ușor să câștigi 15.000. Sunt 50 de milioane de lei vechi dintr-un foc, cât un salariul lunar mare din România. La unele case de pariuri online poți pune această miză, la altele nu. Mă refer la operatorii care funcționează în România și care au „adaptat” limitele la nivelul de aici. În afară, limitele de câștiguri sunt mai mari.

Așa cum am spus, fiecare bookmaker precizează din start la „Termeni și condiții” care sunt câștigurile maxime pe pariu, lunare, anuale. Teoretic, nu trebuie să ai grijă că nu poți face bani mulți din pariuri. Dacă e să te iei după ce citești, casele de pariuri de top îți permit să câștigi și peste un miliard de lei vechi la un pariu.

„Bad for business”

par

Hai să spunem că poți câștiga 30.000 lunar, nu 100.000. Într-un an, ar fi 360.000 de lei care intră din contul casei de pariuri în contul tău. Asta ar fi „bad for business”, din punctul lor de vedere.

Dacă citești cu atenție, vei mai observa un „disclaimer”: „Compania își rezervă dreptul de a fixa limite de câștig individuale”. Cu alte cuvinte, dacă tot câștigi, vei deveni „obiect de studiu” pentru reprezentanții operatorului de jocuri de noroc. Cineva îți va analiza cu atenție istoricul pariurilor, de când ți-ai deschis cont până în acel moment. Probabil se va interesa și la alte case de pariuri dacă te au în baza de date. Mai devreme sau mai târziu, limita ta maximă de câștig va scădea în comparație cu cea generală.

Dacă ești „suspect”, nu primești banii

Se poate ajunge chiar și în situația în care să nu ți se plătească un câștig pe motiv că meciul a fost suspect de blat. Agențiile de pariuri online își rezervă și dreptul de a nu onora biletele câștigătoare dacă li se pare ceva suspect. Cu alte cuvinte, orice ar face, sunt acoperite din punct de vedere regulamentar.

Acestea sunt situații în care se ajunge destul de rar. Nu poți înșela de multe ori vigilența caselor de pariuri. Poate termenul „înșela” nu este chiar cel mai potrivit, pentru că nu păcălești pe nimeni. Poți avea inspirație maximă.

Alternează câștigurile cu pierderile

pa

Ideea e că cei mai mulți bookmakeri prezenți pe piața din România iau măsuri imediate și îți limitează miza după câteva câștiguri mai însemnate. Oricât de priceput ai fi la pariuri, nu poți să falimentezi agenția de pariuri dacă nu poți paria mai mult de 10 lei.

Sfatul „cunoscătorilor” este să nu ai o serie însemnată de câștiguri. Între 2-3 bilete câștigătoare, strecoară unul pierzător. Culmea este că poți să câștigi și când încerci să pierzi. Ăsta da ghinion! Așa cum nu există pariu sigur 100%, nu poți băga mâna în foc că un bilet va fi necâștigător.

În concluzie, la pariuri sportive poți câștiga cât îți permite casa de pariuri online la care joci. Limitele nu sunt de fiecare dată cele vizibile în regulamentele prezentate de platformă. Cu cât câștigi mai mult, cu atât scad. Această practică nu ar trebui să te descurajeze. Vorbim despre plafonări la nivel ridicat comparativ cu veniturile „oamenilor obișnuiți”. În ciuda acestor limitări, dacă ești priceput și disciplinat, din pariuri online se poate duce un trai decent.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular