Dumitru Bădrăgan, singurul politician care propune fonduri mai mari pentru armată

Suntem, de aproape două săptămâni, în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Așa cum ne-am obișnuit, în această perioadă le-am auzit pe toate. Că vom avea spitale, că vom avea autostrăzi, salarii care vor crește ca voinicul din poveste și bunăstare cât cuprinde. Lapte și miere va fi România de azi încolo, dacă te iei după promisiunile făcute de politicieni.

Dacă majoritatea formațiunilor politice s-au axat pe a promite spitale luxoase și autostrăzi, simțind că acestea sunt subiectele sensibile ale zilei, nu același lucru l-a făcut candidatul PRU pentru Camera Deputaților, Dumitru Bădrăgan. Cunoscutul avocat a ales ca unul dintre principalele subiecte pentru această campanie, să vorbească despre starea lamentabilă în care se zbate armata română.

Armata, pe care politicienii o evită în discursurile lor, pentru că nu aduce voturi, a fost subiectul unei dezbateri pe care Dumitru Bădrăgan a propus-o, ieri, sub titulatura ”Pentru armată. Dobrogea și Marea Unire”, un eveniment care se înscrie în campania ”Fii român. Împreună Unim România”.

La dezbatere au participat mai mulți reprezentanți ai cadrelor militare în rezervă, care au avut ocazia să propună soluții pentru reabilitarea armatei, atât în încrederea cetățeanului de rând, cât și din punct de vedere financiar. Alături de Dumitru Bădrăgan, i-am remarcat la masa dezbaterii pe Dumitru Cristea, Dumitru Roșu și Nicolae Vlăduțoiu, analiști militari. Discursul acestora a avut un numitor comun. Este nevoie de mai mulți bani alocați de guvern pentru armată, dacă ne dorim să nu depindem de ajutorul prietenilor, în eventualitatea unui acțiuni ostile venită din partea vecinilor.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular