Felix Stroe a fost reales Preşedintele Asociației Române a Apei

Înfiinţată la 15 iunie 1995, Asociaţia Română a Apei este o asociaţie autonomă, patronală şi profesională, care reprezintă, promovează, apară şi susţine interesele patronale şi profesionale ale membrilor săi: operatori de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare şi firmele de profil, în relaţiile cu autorităţile publice, sindicatele şi alte persoane juridice, atât în plan naţional cât şi internaţional.

Printre obiectivele principale şi formele de activitate ale Asociaţiei se numără şi iniţierea, elaborarea şi promovarea strategiilor şi a programelor de investiţii; sprijinirea introducerii progresului tehnic şi ştiinţific în domeniul apei şi asigurarea consultanţei tehnice, manageriale şi cooperarea internaţională. Toate aceste acţiuni sunt coordonate de diferite comisii de specialitate din cadrul A.R.A., comisii care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva eventualele probleme apărute, dar şi pentru a promova şi pune în aplicare noi programe şi idei de dezvoltare.

În cursul zilei de astăzi, 16 decembrie 2016, la București s-a desfășurat Adunarea Generală a Asociației Române a Apei, întâlnire la care au participat toți cei 132 de membrii. Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de alegere a noului președinte ARA. Având în vedere implicarea directorului general al SC RAJA SA – Felix Stroe în elaborarea şi promovarea strategiilor şi programelor de dezvoltare din sectorul apei, propunerea pentru funcția de președinte a fost renominalizarea sa. Cu unanimitate de voturi, Felix Stroe a fost reales pentru încă un mandat de trei ani în funcția de președinte ARA.

„Asociația Română a Apei este cea mai mare organizație profesională din România. Pentru operatorii de profil din țară, scopul principal este asigurarea condiţiilor pentru continuitatea programelor aflate deja în derulare și accesarea de noi fonduri nerambursabile. Totodată, vom continua colaborarea cu organizațiile de profil din țară și din străinătate și vom defini noi parteneriate cu structurile internaționale din domeniu, menținându-ne rolul de catalizator în dezvoltarea proiectelor cu țările din regiune, aducând în România cele mai noi și performante tehnologii”, a declarat Președintele ARA – Felix Stroe.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular