Revelion de poveste în Piața Ovidiu. Constănțenii au luptat cu frigul pentru a se bucura de spectacol

Constanța. 1 Ianuarie 2017. Evenimentul începutului de an de la Constanța, Revelionul din Piața Ovidiu, a adunat în jur de 3000 de spectatori.  
Anda Adam a fost primul artist  care a urcat pe scena din Piața Ovidiu. În ciuda celor -12 grade Celsius resimțite de cei prezenți, atmosfera s-a încins repede. A urmat Mirela Pană și Cabaret Unique, iar amatorii de muzică Rock au avut parte de un concert de aproape o oră cu trupa Cargo.
 
Jocul de lasere sincronizate pe muzică a fost cel care a numărat ultimele minute ale lui 2016, iar superbul foc de artificii a deschis anul 2017. Au fost mai multe tone de artificii de categoria 4, care, alături de Space Canons, au luminat cerul Constanței așa cum nu s-a mai întîmplat până acum. Primarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a bucurat de spectacol în mijlocul spectatorilor sosiți în Piața Ovidiu. 
 
După miezul nopții, atunci când Piața Ovidiu și toate străzile care duc spre ea erau pline cu spectatori, a început concertul trupei Voltaj.
 
“Constanța a avut un Revelion 2017 care a întrecut toate așteptările. Vreau să mulțumesc, în numele Asociației Descoperă Constanța, tuturor celor care ne-au fost alături în organizarea acestui eveniment: Primăria Municipiului Constanța, Poliția Locală, Jandarmeria, Poliția Rutieră, IPJ Constanța, ISU Dobrogea, Serviciul de Ambulanță, dar și partenerilor noștri care s-au ocupat de sceno-tehnică, artificii și lasere, comunicarea evenimentului, și reprezentanților mass-media care au dus vestea acestui eveniment în toată țara. 
Am dovedit încă o dată că Piața Ovidiu este o locație excelentă pentru un astfel de eveniment, ceea ce ne motivează să ne implicăm și în organizarea de alte mari show-uri”, a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular