Informare RAJA referitor la problemele apărute între orele 7 și 12.00

UPDATE ora 11,40

Din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie electrica a surselor si statiilor de pompare apa potabila, in judetul Constanta sunt probleme in alimentarea cu apa a abonatilor din urmatoarele localitati: Ostrov, Topraisar, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu si Olteni si zona de intrare in localitatea Mihail Kogalniceanu.

Abonatii din localitatile Corbu, Nicolae Balcescu si Mihai Viteazu au apa pana la ora 13,00 din rezervorul statiilor de pompare.

La Negru Voda a revenit tensiunea la ora 11,10 si s-a reluat alimentarea cu apa a consumatorilor.

UPDATE ora 10,45

In jurul orei 10,20, reprezentantii Enel au reusit realimentarea cu energie a statiei de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta. Imediat, s-au facut manevrele de vane si s-a reluat pomparea apei potabile catre zonele afectate. In conditiile in care nu vor mai exista intreruperi/fluctuatii in furnizarea energiei electrice, avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II, vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 12,00.

La ora 10,00 au ramas fara energie si statiile de pompare din localitatile Corbu, Nicolae Balcescu si Mihai Viteazu. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 13,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

Tot la ora 10,00 s-a oprit curentul electric si la sursele de apa din localitatile Istria si Nuntasi, abonatii din aceste doua localitati ramanand fara apa.

Si abonatii din Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu si Olteni au ramas fara apa potabila la robinete din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie a statiilor de pompare.

La ora 09,45 a revenit tensiunea la sursa si statia de pompare Baneasa.

UPDATE 

Buna ziua!

Reprezentantii Enel nu au reusit realimentarea cu energie a statiilor de pompare de la nivelul surselor Caragea Dermen, ce asigura apa pentru statia de pompare si tratare Calarasi din municipiul Constanta. In aceste conditii, incepand cu ora 10,00, abonatii din cartierele  Faleza Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III si zonele Centrala si Peninsulara au apa la robinete cu presiuni scazute.

La ora 09,15 a ramas fara energie si statia de pompare Ovidiu si s-a sistat furnizarea apei catre abonatii din localitate.

In judetul Ialomita, in jurul orei 09,45, a ramas fara energie si Uzina de Apa Tandarei, motiv pentru care abonatii din aceasta localitate au ramas fara apa potabila.

Vom reveni cu amanunte!

UPDATE: ora 09,30

In jurul orei 09,00, statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta a ramas fara energie electrica. In aceste conditii, s-a sistat furnizarea apei potabile in cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II

In jurul orei 08,45, statiile de pompare din localitatile Osmancea si Ostrov au ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din cele doua localitati.

Tot la ora 08,45 au ramas fara energie si sursele din localitatile Lipnita, Baneasa, Viile si Aliman. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 13,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

Fara energie electrica au ramas si sursele de apa de la Dunareni si Vlahii. Consumatorii din aceste doua localitati vor avea apa la robinete, fiind alimentati din rezervoare, pana maine dimineata (07 ianuarie 2017), ora 07,00.

La ora 09,00 s-a oprit curentul si la statiile Repompare Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura si Tataru. Din acest motiv abonatii din localitati au ramas fara apa la robinete.   

La ora actuala, din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie, in judetul Constanta, nu au apa abonatii din: Ostrov, Topraisar, Negru Voda, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Ostrov, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru si zona de intrare in localitatea Mihail Kogalniceanu.

In municipiul Constanta nu au apa abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II.

In judetul Ialomita sunt fara apa din cauza lipsei de enrgie abonatii din Galdau, Iezeru si Jegalia.

Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare.

UPDATE. 8.30

Din cauza vantului puternic, statiile de la nivelul surselor Caragea Dermen, surse ce asigura alimentarea cu apa a statiei de tratare si pompare Calarasi din municipiul Constanta, au ramas fara curent electric. In aceasta situatie, statia nu mai poate fi alimentata cu apa. La ora actuala, abonatii deserviti, nu sunt afectati de lipsa apei potabile, deoarece alimentarea se face din rezervorul statiei. In conditiile in care, reprezentantii Enel nu vor remedia avaria de la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune de la sursele Caragea Dermen, abonatii din cartierele  Faleza Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III si zonele Centrala si Peninsulara, vor ramane, in aproximativ o ora, fara apa la robinete.

Si la nivelul surselor Cismele A, B, C, D si 2, ce asigura alimentarea cu apa a statiei de stratare si pompare Palas nu este asigurata alimentarea cu energie. La ora actuala, rezervorul statiei Palas poate asigura in continuare apa potabila abonatilor deserviti pentru inca 8 ore.  

UPDATE.

De la ora 06,00 a ramas fara energie si statia de Pompare Pecineaga, motiv pentru care abonatii din localitatile Pecineaga si Mosneni au ramas fara apa la robinete.
La ora 07,15 s-a sistat alimentarea cu energie si la statia de pompare si tratare Cota 20 Ovidiu, iar abonatii din zona de intrare a localitatii Mihail Kogalniceanu si cei din Oituz au ramas si ei fara apa.
Variatii de tensiune s-au inregistrat si la sursele si statiile de tratare si pompare din Constanta: Caragea Dermeni, Palas, Palazu Mare si Calarasi.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular