În Constanța ninge de două zile. Știe cineva unde e primarul Decebal Făgădău?

De două zile, județul Constanța e sub cod roșu. Evident, nici de această dată autoritățile, anunțate din timp de urgia care va veni, n-au reușit să se coordoneze și să facă față anotimpului rece. Prefectul doarme în papuci, reprezentanții Consiliului Județean Constanța aleargă dintr-o zonă în alta, ofițerii ISU fac pe moașele prin șenilate, a fost chemată chiar și armata, ca pe vremea mult prea iubitului fiu al poporului (urmează deținuții probabil), RAJA nu poate funcționa fără ENEL, care ENEL a uitată să existe de 24 de ore și tot așa. Asistăm la un peisaj pestriț, plin de forțe care încearcă să intervină, chiar dacă haotic, acolo unde sunt solicitate.

Din peisajul acesta lipsește însă un domn important. Primarul municipiului Constanța. Din partea acestei instituții, comunicarea este zero. Nu știm care sunt problemele, nu știm dacă se intervine pe undeva, nu știm cum se intervine. Nu știm nimic. E ca și cum Primăria nu există. Pe contul de Facebook al primarului zac pozele pompoase făcute la revelionul organizat de prietenul său mai tânăr, Victor Maxim, dar nimic despre iarna de afară.

Înțeleg, domnul Făgădău e prea prețios ca să pună o căciulă în cap, să se pozeze în nămeți și să ne mintă că situația e sub control. Dar chiar așa, niciun semn de la omul pe care constănțenii l-au ales în fruntea orașului?

Un singur comunicat am primit astăzi de la Primăria Constanța, prin care eram anunțati că luni și marți s-au suspendat cursurile școlare. Culmea, decizie care NU ține de Primăria Constanța.

Vă dați seama ce haos e în administrația locală a orașului nostru?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular