OPEL 24H la EXPOCAR! Cele mai bune oferte din an!

Showroom-urile Opel EXPOCAR din Constanţa, Slobozia și Călărași vă așteaptă pe 12 și 13 mai la cea de-a șaptea editie a evenimentului Opel 24H. Detalii pe opel.expocar.ro

  • Exclusiv în oferta Opel 24h: pachetul FlexCare – garanție și asistență rutieră până la 5 ani, discount 25% pentru accesorii originale, CASCO reducere 20%
  • Program extins pentru public: vineri și sâmbătă între 9.00 – 21.00
  • Finanțare cu 0% dobândă pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing.
  • Sistemul OnStar, acum cu funcții noi

Cu ocazia actualei ediții, clienții beneficiază de prețuri speciale pentru mașinile din stoc.

Opel 24h: cele mai bune oferte ale mărcii germane, prin EXPOCAR

Opel a pregătit cea mai mare ofensivă în materie de oferte de anul acesta, așa că, dacă sunteți în căutarea unei noi mașini, este bine să nu ratați o vizită la distribuitorii autorizați Opel – EXPOCAR, în perioada 12-13 mai. Oferta specială pentru modelul Astra sedan este de 10.860 euro cu TVA și prima de casare incluse. Prețul este valabil pentru echiparea Enjoy cu motorizare 1.4 turbo, 140 CP și cutie de viteze în 6 trepte. Opel Corsa a primit prețuri speciale care pornesc de la 7.563 euro cu TVA și prima de casare incluse. Prețul de pornire este valabil pentru caroseria în 5 uși cu nivel de echipare Enjoy și motorizare de 1.2. În plus, pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing, clienții beneficiază de finanțare cu 0% dobândă. Pentru o ofertă completă, clienții sunt așteptați în showroom.

Doar 48 lei fără TVA pentru cardurile de Asistență rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24H

Avantajele contractării unui automobil Opel în intervalul 12-13 mai sunt însă mai numeroase decât strict oferta comercială, amintim aici câteva dintre acestea:

Una dintre vedetele incontestabile ale showroom-urilor la acest eveniment va fi Opel Astra, modelul încoronat Mașina Anului în Europa anul trecut. Un alt model care a fost primit extrem de bine de clienți este noul Mokka X. SUV-ul subcompact este oferit opțional cu un sistem inteligent de tracțiune integrală, adaptiv, datorită căruia modelul precedent a câștigat de două ori premiul Autovehiculul cu tracțiune integrală al anului în Germania.

În cadrul celor 24 de ore de oferte speciale se regăsesc toate modelele Opel. Mai mult, prin Impuls Leasing, clienții care achiziționează autovehicule comerciale Opel –  Combo, Vivaro și Movano –  au zero costuri lunare timp de 4 luni. Campania este valabilă până la 30 iunie 2017.

OnStar – conectivitate și siguranță unice pe piață – acum cu noi servicii

Asistentul personal de service şi conectivitate oferă servicii precum răspunsul automat la impact, diagnoza autovehiculului, căutarea unei locații. Acum, consultanții OnStar pot căuta și rezerva o cameră la hotel sau identifica un loc de parcare adecvat.

Va asteptam la showroom-urile OPEL – EXPOCAR!

Constanta: Str. Baba Novac, nr.165 / opel@expocar.ro

Calarasi: Sos. Prelungirea Sloboziei, nr.7 / opel.cl@expocar.ro

Slobozia: Sos. Bucuresti-Constanta, nr.8 / opel.sl@expocar.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular