O avarie ENEL lasă Mihail Kogălniceanu fără apă

Astazi – 09 iunie 2017, in jurul orei 06,00 dimineata, statia de pompare Hidrofor din localitatea Mihail Kogalniceanu a ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune. In aceasta situatie, abonatii din Mihail Kogalniceanu au ramas fara apa la robinete. Imediat, au fost anuntati reprezentantii furnizorului de energie, care au dat asigurari ca vor interveni in cursul acestei dimineti.
 Asiguram abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avaria și vor realimenta cu energie statia de pompare.
Astazi, 09 iunie 2017, la ora 9,00, a revenit tensiunea la statia de pompare Hidrofor din localitatea Mihail Kogalniceanu, care in jurul orei 6,00 a ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune.
Dupa reluarea furnizarii de energie electrica, lucratorii RAJA au efectuat manevrele pentru repornirea statiei de pompare, astfel ca, in jurul orei 10,00, se estimeaza ca toti locuitorii vor avea apa la presiune normala.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular