Ampla lucrare la reteaua de apa din nordul municipiului Constanta!

Pentru executarea unor lucrari de inlocuire a conductei magistrale de distributie apa, cu diametrul de 800 mm de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanta, pe portiunea dintre restaurantul Portofino si PECO OMV, RAJA Constanta va intrerupe furnizarea de apa in seara de marti, 20 iunie, ora 23,00, pana miercuri, 21 iunie, ora 14,00.

Vor fi afectati de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de strazile: Aurel Vlaicu, Suceava, Alexandru Lapusneanu, Cismelei, Dispensarului, Aurel Vlaicu si Punctele Termice 140 si 142. De asemenea, vor fi lipsiti de apa consumatorii de pe bd. Aurel Vlaicu, portiunea cuprinsa intre bd. A. Lapusneanu si Tomis, inclusiv strazile adiacente – Diamantului, Smaraldului, Opalului, Perlei, cei de pe Aleea Hortensiei si PT 45, de pe Aleea Universitatii si strazile adiacente – Jadului, Granatului, Aviator Serbanescu, Satul de Vacanta, complexul Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabara de Copii Navodari, Unitatea Militara – Bateria de Coasta, ecluza Navodari si Statia de Pompare Navodari. Vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din statiunea Mamaia, cartierul Faleza Nord si cartierul Tomis III.

Ne cerem scuze fata de abonatii afectati si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta oprire sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular