Sunset Sea-mphony 2017 vă invită, astăzi, la două spectacole

Organizatorii și muzicienii din cadrul proiectului Sunset Sea-mphony 2017 vă invită, sâmbătă, 19 august, la două spectacole.

Primul va avea loc de la ora 11.00, tot pe faleza Cazinoului din Constanța.

Reprogramăm astfel spectacolul de marți, 15 august, care nu s-a putut susține, din cauza ploii”, a spus Georgina Rusu, organizatoare a evenimentului.

Cel de-al doilea spectacol va fi susținut, ca de obicei, de la ora 20.00.

Ambele vor dura o oră.

Proiectul „Sunset Sea-mphony 2017” a debutat sâmbătă, 29 iulie, pe faleza Cazinoului din Constanța. Concertele vor continua zilnic, până pe 27 august.

Publicul poate asista în mod gratuit la toate concertele.

Am creat acest proiect pentru că noi suntem convinşi că oraşul Constanţa are nevoie de evenimente culturale de calitate. Îi asigurăm pe constănţeni şi pe turişti că vor urmări spectacole deosebite şi mulţumim pe această cale Primăriei Constanţa pentru încrederea în acest proiect şi pentru finanţarea acordată. Concertele la apus de soare, la malul mării, în aer liber, reprezintă un eveniment inedit atât pentru iubitorii muzicii clasice cât şi pentru cei care preferă genuri diferite, de exemplu pop-rock”, a declarat managerul proiectului, Georgiana Rusu.

Repertoriul concertelor este variat, accesibil pentru publicul larg şi cuprinde piese celebre de muzică simfonică precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească sau melodii celebre de pe coloana sonoră a filmelor. Pentru o cât mai mare diversitate muzicală, au fst stabilite mai multe repertorii distincte a câte 60 de minute, care vor fi prezentate fără ca programul să fie acelaşi.

Proiectul este organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei. Partener oficial este Dobrogea TV.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular