Se oprește apa în Eforie Nord

UPDATE.In jurul orei 14,45, echipele de interventie au reusit remedierea avariei la conducta magistrala de alimentare cu apa a localitatii Eforie Nord, transmite Biroul de presă al SC RAJA SA.

„Imediat, s-a efectuat manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizarii apei potabile. Avand in vedere diametrul mare al conductei, abonatii afectati vor avea apa la robinete la parametrii normali in jurul orei 16,00”, spun reprezentanții Regiei de Apă.

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 24 august 2017, la conducta cu diametrul de 800 mm, ce pleaca de la statia de pompare si tratare Gospodarie Eforie Nord, SC RAJA SA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile pe tronsonul avariat, in intervalul 13,00 – 17,30, fiind afectati de lipsa apei potabile toti consumatorii din Eforie Nord.   Avand in vedere numarul mare de consumatori afectati, echipele RAJA au incercat de la primele ore ale diminetii remdierea situatiei cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului mare de apa si al presiunii, a fost necesara sistarea furnizarii.
„Ne cerem scuze fata de  abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile la parametrii normali in cel mai scurt timp”, transmite conducerea SC RAJA SA prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular