Poți cumpăra bilete RATC prin SMS. Iată care este numărul și cât te va costa

 

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, începând de vineri, 15.09.2017, numărul de telefon dedicat achiziționării biletelor prin SMS este 7475.

Această opțiune este disponibilă tuturor clienților rețelelor Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil. SMS-ul de comandă este gratuit pentru rețelele Vodafone și Digi Mobil, iar în rețelele Orange și Telekom este 0,05 euro+T.V.A.

Bilet R.A.T.C. Mesaj prin SMS la numărul 7475 Tarif

1 călătorie pe o linie (valabil o oră)

L,,număr linie (ex: L100* )

0,30 euro + T.V.A.

1 oră – toate liniile

ORA

0,42 euro + T.V.A.

1 zi (24 de ore)

ZI

1,10 euro + T.V.A.

7 zile

S

6 euro + T.V.A.

* Pentru liniile 5-40 și 2-43 se va trimite textul L540 respectiv L243;

Astfel, pentru cel mai utilizat dintre biletele R.A.T.C., biletul de o călătorie, tariful pentru plata prin SMS scade de vineri, de la 0,40 euro+ T.V.A. la 0,30 euro + T.V.A.

! ATENȚIE ! Achiziționarea biletului se face înainte de urcarea în autobuz. Valabilitatea biletelor se calculează din momentul primirii confirmării de finalizare a plății prin SMS.

SMS-ul de confirmare a plății precum și codul (format din 6 caractere alfanumerice) trebuie prezentate controlorului, în cazul în care acesta va solicita dovada achitării călătoriei.

 

Dacă un călător nu primește SMS de confirmare, atunci nu se consideră că are un bilet de călătorie valabil și nici nu este taxat de către furnizorul de telefonie mobilă. De asemenea, trimiterea unui SMS în timpul realizării controlului nu este acceptată.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular