Efectele ploilor. 14 reclamații primite la sediul RAJA, din Constanța, Eforie Nord și Mangalia

In cursul noptii trecute, din cauza ploilor, la dispeceratul SC RAJA SA s-au înregistrat 14 reclamatii primite din municipiul Constanta, Eforie Nord si Mangalia. Cele mai multe sesizari – 11 au venit din municipiul Constanta din zonele: Dacia, Delfinariu – Ahile Mihail, Garii – b-dul Ferdinand, Faleza Nord – strazile Tabla Butii si Grozesti si zona magazinului Tomis – strada Stefan cel Mare.

Un numar de 2 sesizari au fost inregistrate pentru Mangalia si una din Eforie Nord – zona Steaua de Mare.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt rezolvate. Interventiile au fost mult ingreunate din cauza vantului puternic, care a angrenat pe carosabil, in zona gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantitati de frunze, desi echipele au curatat toate gratarele din zonele sensibile ale orasului in cursul zilei de ieri.  

Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular