Cade încă un pion din gruparea Mazăre. Mister Avi a fost reținut în Argentina

Afaceristul Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazăre, a fost capturat recent în  Argentina. Omul de afaceri israelian a fost prins pe aeroportul din Buenos Aires.

Pe numele omului de afaceri israelian Avraham Morgenstern este emis, de la sfârşitul lunii mai, un mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat că a încălcat preverile controlului judiciar după ce nu s-a mai prezentat la procesul în care a fost condamnat pe fond la 12 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

La termenul din 19 mai de la Curtea de Apel Bucureşti, procurorul de şedinţă a cerut instanţei să emită un mandat de arestare pe numele lui Avraham Morgenstern, după ce acesta nu s-a prezentat la proces, deşi era cercetat sub control judiciar.

În 31 mai, Curtea de Apel Bucureşti a admis solicitarea procurorului şi a dispus arestarea preventivă a omului de afaceri. “Dispune, în cazul inculpatului Morgenstern Avraham, înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsură arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data încarcerării. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în decizia instanţei, care încă nu a fost motivată şi care este definitivă.

Sursă: B1.RO

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular