Să râdem cu RATC: controlorii vor purta camere video

Conducerea RATC și Primăria Constanța au rezolvat toate problemele transportului în comun din oraș. Autobuzele sunt electrice, luxoase, prețul biletelor este unul modic și tot orașul se înghesuie să circule cu vehiculele publice. Un singur lucru lipsea, iar astăzi RATC ne-a anunțat că l-a rezolvat și pe acesta. Controlorii vor filma fiecare acțiune la care vor participa, pentru a evita erorile și contestațiile. Cel mai probabil rromii de pe linia 48 care n-au avut în viața lor un buletin stau deja la coadă să-și facă abonamente, de frică să nu fie filmați. O știre de ultimă oră ne anunță că până și copiii primarului, care nu aveau voie să circule cu RATC-ul, au de acum liber pentru a lua autobuzul. Iată anunțul conducerii RATC prin care suntem anunțați despre rezolvarea ultimei și celei mai mari probleme a transportului în comun:

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, începând cu data de 01.02.2018, acțiunile de control a biletelor sau abonamentelor se vor face de către controlori dotați cu aparatură de înregistrare audio și video.
Această măsură a fost luată pentru evitarea erorilor, pentru reducerea numărului de contestații și pentru a stabili și menține decența abordării organelor de control. Toate înregistrările vor fi stocate, ulterior putând fi folosite în instanță.
De asemenea, acțiunile de control vor avea loc zilnic, pe toate liniile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular