Consilierul Tănase ne răspunde pe Facebook: ”Oamenii nu ne pot căuta pe Facebook pentru că nu avem Facebook”

Când vine vorba de ageamii care ajung în politică, nu trebuie să cauți prea mult. Hibele sistemului de vot românesc nasc monștri, am putea spune, parafrazând un citat celebru. Scriam ieri despre consilierul local, Paul Tănase, de la Costinești, care a strigat în plină ședință de consiliu local că lui nu-i plac rețelele de socializare și că dacă oamenii au ceva de reclamat pot veni personal să ceară lămuriri, după ce depun o cerere oficială în acest sens. Aceste vorbe, venite din partea unui tânăr, ne doare, vorba poetului, dar nu cum ne doare răspunsul primit la articolul scris ieri, care nu face decât să dovedească numărul mic de neuroni deținut la purtător de domnul consilier Paul Tănase.

Într-un filmuleț de 13 minute, (nu recomandăm vizionarea integrală, e moartea pasiunii), domnul consilier al M10 reia spusele domniei sale din ședință, explicându-ne că, în realitate, i-a invitat pe locuitorii comunei Costinești să vină personal la Primărie, pentru că ”primarul nu are Facebook, ba de fapt are da nu intră pe el și nici patru consilieri locali, din 11, nu au conturi de Facebook”.

Așadar, trage concluzia domnul consilier Tănase că dacă patru consilieri locali nu au conturi pe rețeaua de socializare, atunci locuitorii Costineștiului ar trebui să renunțe la a-și mai exprima doleanțele pe Facebook, că nu-i aude nimeni. Domnul consilier nu ia în calcul faptul că patru din 11 consilieri nu reprezintă majoritatea și nici măcar posibilitatea ca aceia care nu au, să aibă bunul simț să-și facă, pentru a lua legătura cu cetățeanul care i-a votat. Nu, domnule. Patru din 11 nu au Facebook, deci n-are rost să ne scrieți pe Facebook, nu vă vede nimeni.

Evident, răspunsul domnului Paul Tănase a fost transmis printr-o filmare, postată pe … Facebook.

Și, doar așa ca un amănunt picant, domnul consilier recunoaște, zâmbind, că a votat bugetul local al comunei Costinești, fără ca acesta să fi fost publicat, afișat sau dezbătut public. Adică fără respectarea prevederilor legii. Adică domnul Tănase a încălcat legea și e mândru de acest lucru.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular