PMP Constanța, demers simbolic pentru unirea cu Republica Moldova

 

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a solicitat convocarea Consiliului Județean Constanța în data de 27.03.2018, în cadrul unei ședințe solemne, pentru a sărbători, în mod oficial, 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

PMP Constanța consideră că este necesar să afirmăm cu acest prilej că susținem cu toată convingerea, în numele idealului nostru comun, o acțiune de înfrățire între localitățile din Republica Moldova, care și-au declarat unirea cu România, și localitățile din județul nostru.

În cadrul ședinței, Partidul Mișcarea Populară va depune un proiect de hotărâre prin care să fie aprobată, în mod simbolic, declarația de unire dintre Basarabia și România.

Am solicitat convocarea Consiliului Județean într-o ședință solemnă, în semn de prețuire pentru dorința de unire, care este un act curajos, plin de încărcătură istorică.

O națiune trebuie sa fie unită și să viețuiască într-o singură țară, așa cum au decis înaintașii. Granița peste Prut nu trebuie să mai existe, a declarat Claudiu Palaz.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular