Avertisment de la Poliția Locală pentru proprietarii mașinilor mari

În conformitate cu prevederile HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, aducem la cunoștința publică faptul că este interzisă staționarea sau parcarea pe raza municipiului Constanța a vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 2,4 tone sau destinate transportului de persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri, indiferent de forma de deținere.

Staționarea sau parcarea acestor vehicule este permisă numai în locuri special amenajate pentru aceste categorii de vehicule.

În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală desfășoară o campanie de identificare și sancționare a persoanelor fizice/juridice care permit parcarea/staționarea vehiculelor în alte locuri decât cele special amenajate din municipiul Constanța, faptă ce constituie contravenție conform HCL nr. 184/2013 art. 9 pct. 17 și se sancționează conform art. 10 alin. 1 cu amendă contravențională de la 400 lei la 800 lei pentru persoane fizice și de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoane juridice.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular