PMP Constanța cere transparență în achizițiile publice

Partidul Mișcarea Populară, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus la Consiliul Județean Constanța, sub nr. 6854/13.03.2018, Proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 274/30.10.2017 privind aprobarea Normelor procedurale interne privind achiziția directă de produse, servicii și lucrări.

Proiectul vine ca urmare a faptului că este necesară transparența în relația contractor – beneficiar în ceea ce privește achiziția publică.

”Ne dorim în acest sens ca cei care vor avea relații contractuale cu Consiliul Județean Constanța să fie onești și să dea dovadă de seriozitate, în sensul derulării în mod corect a contractelor cu autoritatea și finalizării lucrărilor de bună calitate în termenii stabiliți. Situațiile în care firmele nu își îndeplinesc obligațiile contractuale cu Consiliul Județean Constanța vor fi aduse în atenția publică, astfel încât acestea, pe viitor, să-și remedieze modul de abordare. Transparența în administrație este o obligație, nu o opțiune”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular