Video. Poliția Locală, scandal cu țiganii din oraș

Polițiștii locali acționează atât din oficiu, cât si la solicitarea cetățenilor pentru combaterea încălcării normelor rutiere pe raza municipiului Constanța.
Astfel, la data de 17.03.2018, în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul I.C Brătianu, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Dezrobirii, Strada Industrială, Cartier Poarta 6, Cartier CET, Cartier Palazu Mare, etc.
Pe parcursul activității, ca urmare a sesizării făcute de către un cetățean pe aplicația whatsapp, a fost depistat pe trotuarul aferent intersecției Bulevardului I.C Brătianu cu Strada Theodor Burada un atelaj hipo.
În momentul în care conducătorului vehiculului cu tracțiune animală i-au fost aduse cunoștintă prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice, acesta a devenit recalcitrant chemand mai multe persoane în ajutor și instigându-le la dezordine publică.
Aproximativ 15-20 de persoane au distrus atelajul pentru a nu-l preda autorităților administrației publice locale.
S-a intervenit în forță, bărbatul a fost extras din rândul susținătorilor săi, încătușat și condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală.
Aici i s-a aplicat o amendă în valoare totală de 2505 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale O.U.G Nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Facem precizarea că în orice astfel de situații vom acționa cu fermitatea necesară, atfel încât nicio abatere constatată să nu rămână nesancționată, desigur în limitele și formele prevăzute de lege.
Recomadăm tuturor persoanelor să adopte o conduită civică corespunzătoare și să respecte dispozițiile polițiștilor locali pentru a nu fi necesară folosirea forței sau a mijloacelor din dotare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular