Beauty Days: Evenimentul primăverii în materie de frumusețe are loc weekend-ul acesta, la VIVO! Constanța

Pe 24 și 25 martie centrul comercial VIVO! invită doamnele și domnișoarele la evenimentul primăverii în materie de frumusețe: Beauty Days. Timp de două zile, clientele vor putea testa gratuit cele mai recente produse de înfrumusețare apărute pe piața de profil, puse la dispoziție de magazinul Douglas, partenerul evenimentului.

Ne dorim să surprindem în mod plăcut doamnele și domnișoarele participante la eveniment, cărora le vom prezenta cele mai recente produse cosmetice Douglas Collection și le vom împărtăși modalități de utilizare și de integrare în rutina personală de frumusețe, în cadrul sesiunilor de machiaj rapid. De la specialiștii noștri, vizitatoarele VIVO! vor afla și alte trucuri de beauty, la care pot apela cu încredere, pentru a obține acel look care le reprezintă pe ele personal, declară Anca Iubu, PR & Communication Manager Douglas.

În plus, evenimentul se va bucura de participarea unui hairstylist Kardashian Beauty, cu pregătire superioară în domeniul styling-ului profesional. Acesta va susține sesiuni live demo, atât pe cliente, cât și pe modele, și va interacționa cu publicul în cadrul sesiunilor.

Vizitatoarele VIVO! vor beneficia și de sesiuni de spraying ale casei de parfumerie new-yorkeze Coach, disponibilă în România în exclusivitate la Douglas, un brand american emblematic care întruchipează lejeritatea și atitudinea urbană specific americană.

Vloggeri renumiți sunt invitați să răspundă întrebărilor tuturor doamnele și domnișoarele prezente, având ocazia să o cunoască și pe fermecătoarea Ioana Dumitrache, cu ale sale tips & tricks-uri în materie de beauty.

Înscrierile la Beauty Days se fac doar la biroul de informații din VIVO! Constanța. La eveniment pot participa toate vizitatoarele centrului comercial care fac cumpărături de minimum 200 de lei în orice magazin din VIVO! Constanța. Ședințele de machiaj și coafor vor avea loc pe 24 și 25 martie, între orele 12:00 și 20:00. Locurile sunt limitate.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular