Tone de gunoi ridicate de pe Baba Novac și I.L. Caragiale

Cantități imense de gunoaie și deșeuri din materiale reciclabile au fost adunate în cursul zilei de joi, 29 martie si a celei de astazi, 30 martie, în cadrul unei campanii de ecologizare organizate de către Directia Generala Politia Locală.
Astfel, politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au derulat acțiuni de ecologizare pe străzile Baba Novac și I .L Caragiale din municipiul Constanța.
Acțivitățile desfășurate au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care rascolesc prin gunoi.
Tot în cadrul actvitătii a fost depistat un conducător de vehicul cu tracțiune animală .
Conducătorul a fost sancționat contravențional și s-a dispus masura complementară de ridicare a atelajului.
Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului.
Având în vedere campania “Acționează responsabil! Atitudinea ta contează! ” solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu sanătos in municipiul Constanța!

gunoi7 gunoi6 gunoi5 gunoi4 gunoi3 gunoi2 gunoi

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular