Poliția Constanța s-a făcut din nou de râs. Mamaia colcăie de drogați

“Discutam mai devreme, atât la Prefectură, unde am avut o întâlnire cu structurile, cât şi în sediul Poliţiei Mamaia, că este într-adevăr un risc a cărui evaluare începe să îngrijoreze, motiv pentru care în perioada următoare vom fi mult mai atenţi şi mult mai motivaţi să acţionăm atât pe latura preventivă, pentru că până la urmă asta trebuie să fie reacţia pe care trebuie să o aibă angajaţii Ministerului de Interne în abordarea proactivă a problematicii, dar şi pe segmentul de intervenţie. Este o zonă în care într-adevăr traficul şi consumul de droguri reprezintă un risc şi aici mă refer la toată zona afectată litoralului românesc, vom fi foarte atenţi. Vreau să înţeleagă cetăţenii că suntem determinaţi să acţionăm”, a spus Carmen Dan, ministrul de interne, cu doar câteva zile în urmă, în timp ce vizita litoralul.

„Minivacanţa de 1 Mai este o repetiţie pentru ce urmează, numai acum vom avea 40.000 turişti pe litoral şi 10.000 turişti în Delta Dunării, astfel încât am gândit disozitivul pentru care oamenii să se simtă în siguranţă. Trebuie să identificăm zonele în care trebuie să acţionăm cu precădere. Ne dorim ca cetăţenii să înţeleagă ce logistică avem la dispoziţie, specifică pentru fiecare categorie în parte, astfel încât să-şi formeze o părere cât mai corectă şi mai exactă despre activitatea angajaţilor MAI“, a  mai declarat Carmen Dan.

Desigur, declarațiile au rămas la stadiul de declarații. Doar în această dimineață, ambulanța a fost solicitată să intervină pentru mai multe cazuri de persoane care consumaseră droguri și se aflau în stare gravă. Una dintre persoane a fost transportată în stare de comă la spital. Și atunci, nu poți să nu te întrebi, unde erau polițiștii când acești tineri consumau droguri?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular