Distrigaz Sud confirmă: orașul Medgidia fără gaze, din cauza datoriilor acumulate de Apollo Ecoterm

Modul dezastruos în care a condus administrația din Medgidia primarul Valentin Vrabie, începe să se simtă din ce în ce mai profund, în viața oamenilor de rând din oraș. Zilele acestea, locuitorii municipiului au rămas fără gaze, fără ca reprezentanții administrației să le furnizeze vreo explicație referitor la această situație.

Pentru a lămuri problema, am luat legătura cu oficialii Distrigaz Sud, care ne-au confirmat problema existentă. Furnizarea gazelor a fost sistată din cauza datoriilor mari pe care societatea Apollo Ecoterm le-a acumulat la Distrigaz.

”Distrigaz Sud Retele a sistat alimentarea cu gaze naturale catre mai multe puncte de consum din Medgidia detinute de catre producatorul de energie termica Apollo Ecoterm la solicitarea furnizorului de gaze naturale, Premier Energy, avand in vedere faptul ca Apollo Ecoterm a acumulat restante foarte mari la plata facturilor aferente consumului de gaze naturale. Din motive legate de confidentialitatea clauzelor contractuale nu putem comunica valoarea debitelor restante.”, ne-au răspuns oficiali ai Distrigaz Sud. 

E greu de înțeles cum, municipalitatea din Medgidia aruncă miliarde de lei pe festivaluri la care nu participă nimeni dar nu plătește gazul atât de necesar oamenilor din Medgidia. Îi propunem primarului să facă miting și să dea afară din oraș compania de gaze sau poate să inițieze un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care să-i oblige pe oficialii Distrigaz să reducă prețul la gaz.

gaz

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular