Polaris M Holding își deschide porțile, de Ziua Mediului

Marți, 5 iunie 2018, ora 13.30, la sediul SC M M RECYCLYNG SRL, situat pe Bd. Aurel Vlaicu, nr. 290, S.C. POLARIS M HOLDING SRL organizează în parteneriat cu Asociația „United Hands România”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizită la stația de sortare si reciclare deseuri.

La activitate va participa un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care provin din centrele de plasament „Antonia” și „Delfinul” din Constanța.

Tema anului 2018, aleasă de UNEP (Programul Națiunilor Unite Pentru Mediu) este „Beat plastic pollution!” („Învinge poluarea plasticului”), având motto-ul „If you can`t reuse it, refuse it! („Dacă nu poți să-l refolosești, refuză-l”), invită guvernele, industriile comunitatea și oamenii să colaboreze pentru a găsi soluții sustenabile pentru reducerea producției si uzului excesiv de plastic de unica folosință, care poluează apele si solul, afectând pe termen lung calitatea vieții și a sănătății umane.

Activitatea Polaris M Holding iși propune să facă cunoscută tinerei generații importanța reducerii consumului de plastic, dar și posibilitatea colectării si reciclării lui în scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular