Tinerii din centrele de plasament au vizitat stația de reciclare a firmei Polaris

POLARIS M HOLDING a organizat, in parteneriat cu Asociatia “United Hands Romania”, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizita la statia de sortare si reciclare deseuri.

La activitate a participat un grup de tineri cu varste cuprinse intre 12-18 ani, ce provin din centrele de plasament „Antonio” si „Ovidiu” din Constanta. Acestia au fost familiarizati cu procesul tehnologic de sortare, spalare, dezinfectare, tocare si maruntire a deseurilor din plastic, transformate astfel in materie prima pentru industria de mase plastice.

De asemenea, tinerii au putut observa cum o parte din granulele provenite din deseuri sunt transformate in folie, care poate fi utilizata in agricultura, constructii si ambalarea diferitelor produse.

La finalul vizitei, tinerii au primit cadouri sub forma de fructe, dulciuri, un bidon de apa reutilizabil si articole personalizate.

Prin astfel de activitati, Polaris M Holding isi propune sa faca cunoscuta tinerei generatii importanta reducerii consumului de plastic, dar si posibilitatea colectarii si reciclarii lui in scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular