S-a ales cu o amendă de 6500 de lei. Vezi aici ce-a făcut

În data de 16.07.2018, un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflându-se în exercitarea atributiilor de servciu, a observat faptul ca un conducator auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din apropiere.
După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducatorului auto sa prezinte actul de identitate .
Acesta a refuzat si a parasit zona, punându-l în pericol pe politstul local, cât și autospeciala institutiei.
În continuare, s-a procedat la interceptarea acestuia în trafic de către un echipaj al structurii de circulatie din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța întrucât rula pe drumul public într-o zonă, cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată.
S-a facut semnal de oprire în trafic în conformitate cu prevederile art.7, lit.a din Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat si i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat masuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei faptele arătate .
De asemenea, conducătorului autoutilitarei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii locali.
Pe această cale, reamintim persoanelor fizice/juridice obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate, în caz contrar, riscand să răspundă contravențional.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular