RAJA și CET s-au împăcat. Nu vom rămâne fără apă caldă

O știre sosită pe adresa redacției zilele trecute, ne anunța că din cauza datoriilor pe care CET le are la RAJA Constanța, urmează sistarea apei calde. Din fericire, cele două părți, mediate de Primăria Constanța, au găsit soluții pentru stingerea conflictului.

”Având în vedere disconfortul pe care l-ar crea constănțenilor, în această perioadă caniculară, lipsa serviciilor de apă caldă, ca urmare a sistării furnizării serviciilor de alimentare cu apă potabilăcătre Societatea Electrocentrale Constanta S.A, reprezentanții RAJA împreună cu cei ai Primăriei Constanța au căutat o soluție viabilă pentru rezolvarea acestei probleme cu implicații economice și sociale majore. În acest context, în cursul zilei de astăzi, a avut loc o întâlnire între conducerea companiei noastre și primarul Municipiului Constanța și s-au identificat soluții de deblocare a situației, astfel încât constănțenii să nu sufere de lipsa apei calde.

Astfel, RAJA S.A renunță la acțiunea de debranșare de la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare a Societății Electrocentrale Constanta S.A.”, au anunțat reprezentanții RAJA.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular