Polaris oferă un cadru mai curat pentru Ziua Marinei

Reprezentanții companiei Polaris au anunțat că, pe faleza Cazinoului din Cosntanța, se lucrează intens la pregătirea pentru festivitățile oferite de Ziua Marinei.

In scopul pregatirii unui cadru cat mai curat pentru desfasurarea manifestarilor dedicate Zilei Marinei Romane, angajatii Polaris M Holding au desfasurat activitati de salubrizare, aspirat si maturat stradal pe faleza Comandamentului Flotei, faleza Cazinoului , in Portul Tomis si zona Peninsulara. De asemenea s-a intervenit cu utilaje pentru spalat cu jet de apa sub presiune pentru igienizarea pavimentului din piatra. 
Activitatile festive organizate de Statul Major al Fortelor Navale vor incepe miercuri, 15 august, ora 9.00 si se vor incheia in jurul orei 12.30, dar vor continua in Portul Tomis cu jocuri si concursuri marinaresti pana la ora 15.00. Ziua se va incheia cu concertul Muzicii Militare a Fortelor Navale sustinut pe faleza din Constanta incepand cu ora 20.45 si retragerea cu torte a marinarilor militari.”, au anunțat reprezentanții Polaris.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular