Te-ai întrebat vreodată de ce există delfinarii? Iată răspunsul

În ultima vreme, o anumită întrebare s-a pus din ce în ce mai des. Este nevoie de delfinarii? De ce există aceste instituții? Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța, oferă un răspuns acestei dileme.

Ce trebuie să știi în cazul în care te decizi să vizitezi Delfinariul

Tarifele pentru sezonul 2018 s-au schimbat de la 1 iunie. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii oferă și pachete pentru cei interesați.

Astfel, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 40 lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

Leii de mare pot fi văzuți de adulți cu un bilet de 24 lei, iar copiii de 7 – 14 ani plătesc 10 lei. Cei de până la 7 ani, precum și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită.

La Acvariu Constanța, biletele costă 20 lei pentru Adulți și 5 lei pentru elevi și studenți. Și aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.

Cine vrea să vadă doar Microrezervația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța poate să plătească un bilet de 8 lei (adulți) și 2 lei elevii și studenții. Planetariul Constanța are bilete la același preț ca și Microrezervația.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru Ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.

Observatorul Astronomic din Constanța are o taxă de intrare de 4 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Evenimentele deosebite, care merită observate sunt: eclipsele de lună, de soare sau ploile de stele.

Programul Delfinariului Constanța

Programul casieriei de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este zilnic între orele 9:00 și 19:30, iar obiectivele se pot vizita până la ora 20.00.

Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt după urmatorul program: Luni – Duminică: orele 11, 14 și 17, cu posibilitate de suplimentare la ora 19.00, atunci când se impune.

Reprezentațiile pentru Leii de Mare: Luni – Duminică la orele 12, 15 și 18.

Acvariul este deschis de la ora 9:00 la ora 20:00.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, 17:15.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular