Vrei să devii jandarm? Iată ce ai de făcut

Vă reamintim faptul că Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa continuă recrutarea şi selecţionarea candidaţilor pentru admiterea la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2019, după cum urmează:

    • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi: total 350 locuri;

    • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi: total 350 locuri.

Durata şcolarizării este de un an.

Cererile de înscriere pentru admiterea în aceste instituţii de învăţământ postliceale ale M.A.I. se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, mun. Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, până la data de 23.11.2018;

Tematica, bibliografia, precum şi etapele desfăşurării concursului de admitere la şcolile postliceale ale M.A.I., sunt stabilite de către unităţile de învăţământ şi afişate pe site-urile acestora.

Informaţii suplimentare despre înscriere, condiţii de participare la concurs, documente necesare pentru constituirea dosarului de candidat, se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557 sau consultând site-ul unităţii www.jandarmeriaconstanta.ro la secţiunea Anunţuri.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular