De ce în Ovidiu nu te vor ucide țânțarii, ca la Constanța

În orașul Ovidiu a avut loc o acțiune de dezinsecție. Acțiunea vine ca urmare a recomandării Instituției Prefectului Constanța – departamentul Situații de Urgență, privind măsurile de reducere a riscului epidemiologic de îmbolnăvire prin neuroinfecții cu virusul West Nile.

Dezinsecția s-a efectuat cu substanță AQUA K-OTHRINE EW 20, o emulsie recomandată de Organizația Mondială a Sănătății pentru combaterea insectelor zburătoare în mediul urban.
Recomandăm aplicarea următoarelor măsuri suplimentare: cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, spray-urilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, (paznici, personal de la salubrizare, stații de pompare ape etc.), aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini.

AQUA K-OTHRINE EW 20 este un insecticid de contact și ingestie, realizat în baza unei tehnologii revoluționare anti evaporare. Este un produs pe bază de apă extrem de prietenos cu mediul, care poate fi aplicat fără probleme pe vegetație și în zone de circulație.
Substanța are o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, omizi).

Acțiunile de dezinsecție au drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.
Mentionam ca produsele folosite nu sunt toxice pentru plante, animale și oameni, substanțele fiind avizate de Ministerul Sănătății.

Sursă: Ordinea.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular