Victor Ponta despre Tel Drum: “Dragnea a pornit acest proiect cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu”

Într-o postare făcută ieri (05.11.2018 / 1:01pm), pe rețeaua de socializare Facebook, fostul premier Victor Ponta susține că, proiectul companiei Tel Drum a fost făcut de Liviu Dragnea împreună cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre și cu fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu:

“Mulți știm că Dragnea a pornit acest proiect împreună cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu și că banii lui erau gestionați de Cornel Catana (dar a scăpat de “parteneri” prin metode care îi fac invidioși pe scenariștii lui “Narcos”)

Liviu-Dragnea-Radu-Mazare

Știm că Tel Drum a pornit câștigând 100% din contractele din Teleorman și s-a extins ca o caracatiță de sifonat banii publici la Constanța, Neamț, Satu Mare, Botoșani , Olt ș.a.m.d .”

Despre realația de prietenie dintre Radu Mazăre și Liviu Dragnea a vorbit deschis pentru prima dată Teodor Nițulescu, fostul prefect de Teleorman, pe 27 Martie 2018 la postul Realitatea TV (VEZI AICI)

Nițulescu a povestit atunci că, în anul 2006, a fost invitat de Liviu Dragnea în Brazilia, acolo unde urmau să se întâlnească și cu Radu Mazăre:

„M-a invitat în Februarie 2006 în Brazilia, când eram încă deputat. Băi se mergi cu noi să vezi acolo cum ne distrăm pe plajă cu Mazăre, cu toată lumea.

Informație confirmată – Dragnea și Mazăre s-au intersectat în Fortaleza

Mazăre și Dragnea s-au întâlnit în Fortaleza, acolo unde fostul primar al Constanței spunea că merge să facă sporturi nautice. Întrebat în 2010 de cei de la ziarul Gândul dacă s-a întâlnit cu Liviu Dragnea în Brazilia, Radu Mazăre a răspuns: Domnul Dragnea nu este kite surfer. Ce să caute?”.

Radu Mazare alaturi de Nicu Gheară
Radu Mazare alaturi de Nicu Gheară

Contactat de RISE, în 2017, Radu Mazăre și-a amintit brusc că s-a întânit cu Dragnea în Fortaleza, la un restaurant: Mai erau și alte persoane de gen feminin. (…) Am vorbit doar de fete și politică, eu și de sport.” Pentru a păstra aparența unei întâlniri întâmplătoare, Mazăre a spus că nu-și aduce aminte anul în care s-a văzut acolo cu Dragnea.

Din corelarea datelor de care dispunem până la acest moment, rezultă că Liviu Dragnea și Radu Mazăre petreceau împreună în Brazilia cel puțin de la începutului anului 2006, în perioada în care Dragnea era președintele Consiliului Județean Teleorman, Mazăre primar iar Nicușor Constantinescu președinte al Consiliului Județean Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular