Pentru că l-am deconspirat, Stelian Ion și-a șters pagina de candidat

Lunea trecută anunțam că, Stelian Ion este alesul USR pentru a candida la fotoliul de primar al Constanței la alegerile din 2020. Informația venită pe surse foarte sigure a fost în scurt timp infirmată chiar de deputatul Stelian Ion, care ne-a transmis personal că: “E o știre falsă. Candidatul USR pentru Primăria Constanța nu a fost desemnat. Când va fi desemnat, vom da un comunicat.”

Pagina ștearsă de pe Facebook a candidatului Ion Stelian Cristian
Pagina ștearsă de pe Facebook a candidatului Ion Stelian Cristian

Știam și noi că n-a fost încă desemnat la nivel oficial, dar asta nu ne-a împiedicat să aducem la cunoștința electoratului care ne urmărește ce anume se mai crășetează prin laboratoarele politicii locale.

În susținerea afirmațiilor noastre am prezentat atunci cititorilor și pagina de Facebook a viitorului candidat Stelian Ion, anume pregătită de cei de la comunicare din USR în vederea lansării pe piața primarilor a tânărului avocat.

Și după ce ne-a anunțat grăbit că “știrea este falsă” pagina cu pricina a și dispărut de pe rețeaua de socializare. Se găsea chiar AICI iar acum a rămas doar Link-ul cu mesajul electoral “Stelian Ion Constanța Merită Mai Mult” și acest deget pansat.

Suprimarea paginii de Facebook vine doar să confirme știrea de luni. Stelian Ion este în acest moment candidatul USR pentru primăria Constanța, și deci cititorii publicației noastre sunt și ei mai bine informați.

În mod sigur USR nu s-a simțit prea confortabil să-i fie dezvăluite intențiile înainte de punerea în operă, dar pentru democrație nu există o luptă mai importantă decât asigurarea unei prese independente și libere.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular