Jandarmii au stricat o petrecere. Felul principal servit: etnobotanicele

“…..Consum etnobotanice pentru ca vreau să mă simt bine…..”. Acestea au fost cuvintele unui tânăr în preajma “Zilei Fericirii”. Dar starea de bine a fost întreruptă brusc, după ce i-a întâlnit pe jandarmi.

         Joi, 21 martie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 6 Mangalia, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localităţii Eforie Nord, a observat un tânăr foarte agitat.

La vederea echipajului de jandarmi, acesta a intenţionat să fugă, dar a fost prins imediat de oamenii legii.

Fiind întrebat de ce a vrut să evite întâlnirea cu jandarmii, acesta a declarat că „este consumator de etnobotanice de mai mult timp şi consumă pentru a se simţi bine”.

Asupra acestuia au fost găsite 17 pliculeţe, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.

În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni au depistat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, un alt tânăr care avea asupra sa 4 pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, ce vor fi înaintate împreună cu probele găsite asupra celor doi tineri, cu vârste de 22 şi        25 ani, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular