Trafic aglomerat pe bulevardul Tomis, din cauza unei avarii RAJA

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 01 aprilie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția bdului. Tomis cu str. Tulcei, din municipiul Constanţa, RAJA SA a impus restricționarea traficului auto pe o singură bandă de circulaţie de pe bdul. Tomis, pe sensul de mers dinspre str. Soveja către bdul. Aurel Vlaicu, în intervalul orar 12,00-16,00.
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată atât Poliția Rutieră cât și Poliția Locală.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bdul. Tomis până în str. Petru Vulcan, cei din perimetrul cuprins de străzile Soveja – bdul. Alexandru Lăpușneanu – Adamclisi – Suceava, dar și cei arondați punctelor termice 104, 120 și 121.
Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular