ENEL lasă jumătate de oraș fără apă potabilă, în ziua de Paște. Cine răspunde?

ENEL a reușit, pentru a câta oară, să producă o bucurie constănțenilor, lăsând aproape jumătate de oraș fără apă potabilă. Ca de obicei, nimeni nu va fi sancționat, iar oamenii vor ridica din umeri și vor fi obligați să accepte. Câte evenimente de acest gen vom mai trăi, câte ierni fără curent în aproape toate satele dobrogene, până când se vor decide autoritățile să ceară ENEL investiții majore în infrastructura pe care o administrează? Iată cum sună cele două comunicate pe care le-am primit de la reprezentanții RAJA, pentru că domnii de la ENEL nu s-au sinchisit să facă nici măcar atâta lucru.

”Astazi – 28 aprilie 2019, la ora 11,08, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu poate functiona. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au ramas fara apa potabila . Imediat au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni cat mai curand pentru remedierea avariei, in sensul rrealimentarii cu energie a statiei de tratare si pompare Palas pe o alta linie de medie tensiune.

Asiguram toti abonatii afectati de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia aceasta situatie.”
UPDATE: Echipele de interventie Enel au reusit remedierea avariei inregistrata la linia de alimentare cu tensiune a statiei de tratare si pompare Palas Constanta. Imediat, lucratorii RAJA au facut manevrele de pornire a pompelor de la nivelul statiei, pentru reluarea furnizarii apei potabile catre abonatii afectati. Avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii afectati – cei din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II – vor avea apă la robinete la presiuni normale in jurul orei 15,00.   

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular