Intervenție în forță a Poliției Locale Constanța pentru “spargerea” unei petreceri de romi din Mamaia

În urmă cu două ore Poliția Locală Constanța a intervenit cu 4 echipaje în stațiunea Mamaia, pentru a împrăștia mai multe familii de romi care petreceau pe de mama focului, pe malul lacului Siutghiol, așezați pe un petic de iarbă verde.

Politia Locala Constanta - 1 Mai 2019, 16:16
Politia Locala Constanta – 1 Mai 2019, 16:16

Așa cum ne-am obișnuit deja, romii erau dotați cu mobilier, aparatură de sonorizare, grătare, pirande îmbrăcate tradițional și toată recuzita necesară. Modul de manifestare a atras imediat atenția Poliției Locale Constanța, mai multe echipaje fiind detașate la fața locului.

Pentru că nu s-au lăsat prea ușor convinși să plece, Poliția Locală a fost nevoită să trimită în jur de 20 de agenți echipați special pentru intervenții.

Mai bine de 1 oră, egenții de poliție s-au străduit să-i convigă pe petrecăreți să înceteze “petrecerea câmpenească” neautorizată și să-și strângă catrafusele. Într-un final nebunia a fost oprită iar romii au început să-și plieze mobilierul, care a fost încărcat în mai multe aotovehicule – cu numere de Constanța.

Politia Locala Constanta - 1 Mai 2019 a Politia Locala Constanta - 1 Mai 2019 b Politia Locala Constanta - 1 Mai 2019 c Politia Locala Constanta - 1 Mai 2019

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular