Răducu Mazăre: “Așteptăm un document de la ONU, care să sperăm că e în avantajul lui.”

În această seară, Răducu Mazăre, fiul fostului primar fugar Radu Mazăre, a intervenit în direct la postul Romania Tv unde a explicat că singura șansă la care mai speră Radu Mazăre pentru a nu fi extrădat în România este un ordin de protecție din partea Organizației Națiunilor Unite (ONU):

”Îl vizitez zilnic, îi duc mâncare. Este în centrul de unde urmează să fie extrădat. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comună. Așteptăm documentele de extrădare. Dosarul ajunge la un judecător, nu o să fie imediat extrădat. Madagascar e o țară democrată. Când era pe aeroport să plece, a venit un comisar și i-a spus să meargă cu el și nu i-a arătat niciun document și l-a dus la acest centru, unde se află și acum.”

Radu și Răducu Mazăre

“El a depus cerere de azil politic. Nu ne așteptam să se întâmple ce s-a întâmplat. Așteptăm un document de la ONU, care să sperăm că e în avantajul lui. Acolo am depus cerere de azilant, la ONU. Cât timp i se analizează dosarul, el se află sub protecția lor (n.r. a ONU). Tata are un teren pe care s-au construit niște investiții. El spune că oamenii de aici sunt de o bunătate nemaiîntâlnită. I-am dus cărți să citească.”, a declarat Răducu Mazăre.”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular