Ministrul Justiției din Madagascar: “Mazăre va fi predat autorităților române joi, chiar joi”

Într-o intervenție la postul românesc de televizune Pro Tv, Jacques Randrianasolo, ministrul justiției din Madagascar a declarat următoarele:

„El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție.

Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel.

Radu-Mazare-extradat-2019

„El va apărea chiar astăzi (n. red.: marţi) în fața procurorului Republicii și mai apoi, doamna procuror îmi va transmite dosarul astfel încât eu să pot pregăti extrădarea. De joi, toate documentele vor fi gata din moment ce dosarul a ajuns deja în mâinile doamnei procuror care se ocup de caz.”

El va fi gata pentru a fi predat autorităților române începând de joi, chiar de joi” e precizat Jacques Randrianasolo.

Radu Mazăre se află în prezent într-un centru de detenție din Antananarivo, acolo unde este vizitat periodic de iubita sa, Roxana Mihalache, dar și de fiul său, Răducu Mazăre. Ministrul jutiției din Madagascar a precizat că Radu Mazăre urmează să fie mutat într-un penitenciar de stat, până la momentul extrădării.

Din declarațiile lui Răducu Mazăre, înțelegem că fostul pirmar este într-o stare bună, și s-a adaptat repid la condițiile de detenție.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular