Nicușor Constantinescu, replică din pușcărie pentru Ponta: “Asta e diferența dintre Mickey Mouse și Big Hunter!”

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aflat în spatele gratiilor, a simțit nevoia seara trecută să-i dea o replică lui Victor Ponta.

Reacția lui Nicușor vine după ce, fostul premier Ponta a afirmat ieri că Nicușor Constantinescu i-ar fi zis, în anul 2015, că Dragnea le-ar fi promis că-i scapă de pușcărie, pe el, și pe Radu Mazăre, în cazul în care îl vor susține să ajungă președinte al PSD.

“În anul 2015, la Palatul Parlamentului, se vota în CEX-ul PSD cine să preia conducerea partidului după mine, doamna Rovana Plumb sau domnul Dragnea. Eu o susțineam pe Rovana. A venit la vot Nicușor Constantinescu, n-a venit Radu, și mi-a zis: Nu te supăra pe noi, dar noi votăm cu Dragnea, pentru că a zis că ne scapă de închisoare. Și atunci i-am zis că n-o să mă supar. Eu n-am crezut însă că în România vom trăi în situația în care, oamenii merg la închisoare, și tac din gură” a  declarat Victor Ponta, ieri la Constanța.

În scurt timp, după ce materialele video de la conferința partidului Pro România, acolo unde Ponta a povestit toate acestea, au fost urcate pe internet, a intervenit și replica lui Nicușor Constantinescu, care a ținut să-l corecteze pe fostut său șef de partid.

“Eu nu am crezut că în România vom trăi situația în care oamenii merg la închisoare și tac din gură. Vezi tu, Victor Viorel, asta-i diferența dintre Mickey Mouse și Big Hunter! Este nedemn pentru un politician, care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a trădat să mintă, pentru a cerși voturi.

Prin grija ta directă am fost suspendat din P.S.D. în 12 iunie 2015, așa că nu aveam cum să-ți fac confidențe la CEX-ul din 22 iulie 2015, cu atât mai puțin să votez!

Ce am avut de spus, ți-am spus la CEX-ul de la Sinaia, de la hotel Mara. Am fost sacrificat conform listei făcute de nașul tău Maior. Sunt condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin Hotărâre de Consiliu Județean, dar sunt același: nu tac și nu mint!” a explicat Nicușor Constantinescu, aflat în acest moment închisoare.

Pentru a-și susține afirmațiile, și anume că Victor Ponta minte, Nicușor Constantinescu a atașat și foto-copia documentului prin care a fost suspendat din PSD, înregistrată cu data de 12.06.2015.

Suspendarea lui Nicușor Consatntinescu din PSD
Suspendarea lui Nicușor Consatntinescu din PSD

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular